2013 m. kovo 14 d., ketvirtadienis

Keptas viščiukas ale provance

  Sirgom ir vėl. Taigi savaitgaliui planuotas viščiukas nusikėlė nesavaitgalio pietums.

Reikės:
  • 1,5 kg viščiuko;
  • 50 g sviesto;
  • 2 v.š. provanso žolelių;
  • 1 a.š. druskos;
  • 1 a.š. pipirų
    Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su žolelėmis, druska ir pipirais. Išsukite sviestą iki vientisos, minkštos masės.
   Įtrinkite viščiuką, (nepamirškite įtrinti po oda ) susukite į maistinę plėvelę ir dėkite šaldytuvan nakčiai pasimarinuot.
  Orkaitę įkaitinkite iki 220C ir kepkite kol viščiuko odelė gražiai apskrus. Maždaug apie 1,5 val.

Valgėme su orkaitėje keptomis bulvėmis.
Receptas rastas pas Eglę Žaidimų aikštelėje

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą