2013 m. kovo 28 d., ketvirtadienis

Nugarinės kepsneliai troškinti obuolių sultyse

 Dar sočiai turim obuolių sulčių. Tad šį kart nusprendžiau pamėgint mėsą troškint obuolių sultyse. Rezultatas daugiau nei nustebino.

Reikės:

  • 4vnt kiaulienos nugarinės;
  • 1 svogūnas;
  • 1 v.š. miltų;
  • 2v.š. aliejaus;
  • 200 ml obuolių sulčių;
  • 1 v.š. garstyčių;
  • 1 v.š. grietinės;
  • 1v.š. „Santa Maria“ sodo priekoninių žolelių

Mėsos gabaliukus įtrinkite prieskoninių žolelių mišiniu, palikite bent porai valandų. Mėsą apvoliokite  miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Išimkite mėsą. Į tą pačią keptuvę dėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepinkite, jei trūksta įpilkite dar šiek tiek aliejaus. Kai svogūnas suminkštės, atgal sudėkite mėsą ir užpilkite obuolių sultimis. Troškinkite apie 30min. Įdėkite garstyčias, išmaišykite pakaitinkite kelias min, tada sudėkite grietinę ir vėl gerai išmaišykite. Troškinkite dar kelias min. 

Skanaus :)



1 komentaras:

  1. Man tai gaila, kad obuolių sulčių neturiu, tų tikrų naminiu, o ne skaidraus vandenėlio iš parduotuvės :)

    AtsakytiPanaikinti