Reikės:
- 4vnt kiaulienos nugarinės;
- 1 svogūnas;
- 1 v.š. miltų;
- 2v.š. aliejaus;
- 200 ml obuolių sulčių;
- 1 v.š. garstyčių;
- 1 v.š. grietinės;
- 1v.š. „Santa Maria“ sodo priekoninių žolelių
Mėsos gabaliukus įtrinkite prieskoninių žolelių mišiniu, palikite bent porai valandų. Mėsą apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių kol gražiai paruduos. Išimkite mėsą. Į tą pačią keptuvę dėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepinkite, jei trūksta įpilkite dar šiek tiek aliejaus. Kai svogūnas suminkštės, atgal sudėkite mėsą ir užpilkite obuolių sultimis. Troškinkite apie 30min. Įdėkite garstyčias, išmaišykite pakaitinkite kelias min, tada sudėkite grietinę ir vėl gerai išmaišykite. Troškinkite dar kelias min.
Skanaus :)
Man tai gaila, kad obuolių sulčių neturiu, tų tikrų naminiu, o ne skaidraus vandenėlio iš parduotuvės :)
AtsakytiPanaikinti